Noutati - Case pe structura metalica

Casele din structura metalica sunt realizate din profile metalice zincate. Structura metalica este realizata din profile U, Z si C confectionate dintr-un otel special dublu galvanizat, ambutisat la rece. Profilele sunt realizate in fabrica,Ozel Steel Profil s.r.l. - Constructii case pe structura metalica utilizand profile metalice galvanizate acest fapt fiind o garantie a calitatii constante, indiferent de conditiile meteo. Structura peretilor exteriori este realizata din profile metalice fixate cu suruburi filetante sau autoforante pe care se fixeaza:

- La exterior panou termoizolant cu polistiren expandat ignifugat, cu grosimea de 80-100mm, peste care se realizeaza tencuiala decorativa cu grosimea de 4-6mm


- La interior pe profilul metalic se fixeaza placa de gipscarton de 12.5mm grosime, glet si se executa un finisaj interior

Peretii interiori sunt realizati din placi de gipscarton de 12.5mm, prinse pe profile metalice de 100mm, cu un strat intermediar izolant de vata minerala de 50mm grosime.

 

 

 

 

Noutati:

Ozel Steel Profil s.r.l. - Hale metalice pentru constructii

Noutati - Hale metalice ...

Sistemele de constructii bazate pe structuri metalice au capatat o raspandire mult dincolo...

Detalii..

Ozel Steel Profil s.r.l. - Hale metalice pentru constructii

Noutati - Profile metali...

Putem executa si profile folosite in industria mobilei pentru producerea de mobilier de bi...

Detalii..

Ozel Steel Profil s.r.l. - Case pe structura metalica

Noutati - Case pe struct...

Casele din structura metalica sunt realizate din profile metalice zincate. Structura metal...

Detalii..

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii, esti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii. Afla detalii aici.