Despre companie

Ozel Steel Profil s.r.l. - productie Armatura pentru tamplarie PVC, Hale metalice pentru constructii, Case pe structura metalica, Structuri metalice panouri solare OZEL STEEL PROFIL situata in topul producatorilor de armatura din EUROPA este primul producator de armatura pentru tamplaria de PVC din ROMANIA.

Societatea a fost fondata in anul 2001, unitatea de productie fiind situata la Filipestii de Padure - Prahova. Fondatorul firmei, dl. HUSEYIN KARA, s-a bazat pe o experienta de peste 35 ani in producerea profilelor metalice, avand mai multe firme pe acest domeniu in Europa, si a investit in tehnologie si in instruirea personalului pentru ca in final sa putem asigura capacitatea reala de a realiza si furniza profilele suport armatura din otel zincat pentru tamplarie din PVC si accesorii la nivelul standardelor si practicilor internationale in domeniu.

Permanent s-a investit in dezvoltatea si perfectionarea capacitatii de productie, concomitent cu calificarea si specializarea personalului pe linii de inalta productivitate, sub indrumarea specialistilor din Turcia, fapt care a dus la cresterea capacitatii de productie si diversificarea gamei de artmaturi care indeplinesc atat cerintele explicite cat si pe cele implicite ale clientilor nostri rezultate din documentatia actualizata a producatorilor de profile PVC.

 

Calitatea superioara, gama diversificata de produse cat si calitatea materiei prime folosita la obtinerea de profile suport armatura pentru tamplarie din PVC au dus la recunoasretea noastra pe piata de catre producatori de profile PVC cu renume, de catre distribuitorii acestora si la incheierea de contracte cu principalii distribuitori de profile PVC din Romania cum ar fi: PROFINE ROMANIA, GEALAN ROMANIA, MEDIA PREST GROUP, ALUPLAST ROMANIA, SPECTUS ROMANIA, VEKA ROMANIA si cu peste 200 de producatori de tamplarie.

Conditiile de fabricatie optimizate prin monitorizarea software a programelor de fabricatie, includ un control exigent al calitatii produselor si proceselor care permit realizarea unor produse standard cu o abatere limitata, durabile si cu o mare siguranta in exploatare, conform standardelor si cerintelor producatorilor de tamplarie din PVC.

Pentru increderea clientilor in calitatea produselor pe care le executam conducerea societatii a stabilit documentarea experientei existente, punerea ei de accord cu cerintele SR EN ISO 9001:2001 si dezvoltarea, implementarea si certificarea sistemului de management al calitatii in conformitate cu aceste cerinte.

Cu aceasta ocazie se intentioneaza sa se certifice inca o data stabilitatea calitatii produselor si prin certificarea procesului de productie.

 


Noutati:

Ozel Steel Profil s.r.l. - Hale metalice pentru constructii

Noutati - Profile metali...

Putem executa si profile folosite in industria mobilei pentru producerea de mobilier de bi...

Detalii..

Ozel Steel Profil s.r.l. - Hale metalice pentru constructii

Noutati - Hale metalice ...

Sistemele de constructii bazate pe structuri metalice au capatat o raspandire mult dincolo...

Detalii..

Ozel Steel Profil s.r.l. - Case pe structura metalica

Noutati - Case pe struct...

Casele din structura metalica sunt realizate din profile metalice zincate. Structura metal...

Detalii..

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii, esti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii. Afla detalii aici.