Te afli aici: Prima pagina > Produse

Ozel Steel Profil s.r.l. - Produse

Ozel Steel Profil s.r.l. - Produse profile metalice galvanizate, case pe structura metalica, hale metalice industriale, armatura tamplarie PVC, sisteme suport parcuri solare(unitati fotovoltaice).

Hale metalice pentru constructii

Ozel Steel Profil s.r.l. - Hale metalice pentru constructiiSistemele de constructii bazate pe structuri metalice au capatat o raspandire mult dincolo de destinatia lor initiala, aceea de constructii usoare de depozitare sau productie. Dar aceasta ramane totusi cea mai intalnita si cea mai practica metoda de construire in domeniul industrial si comercial.

...

Detalii..

Case pe structura metalica

Ozel Steel Profil s.r.l. - Constructii case pe structura metalica utilizand profile metalice galvanizateCasele din structura metalica sunt realizate din profile metalice zincate. Structura metalica este realizata din profile U, Z si C confectionate dintr-un otel special dublu galvanizat, ambutisat la rece. Profilele sunt realizate in fabrica, acest fapt fiind o garantie a calitatii constante, indiferent de conditiile meteo. Structura peretilor exteriori este realizata din profile metalice fixate cu suruburi filetante sau autoforante pe care se fixeaza:

...

Detalii..

Armatura tamplarie PVC

Ozel Steel Profil s.r.l. - productie Armatura pentru tamplarie PVCSistemul nostru de productie poate fi adaptat la diferite sisteme de usi si ferestre cu tamplarie din PVC.

Produsele noastre sunt folosite ca profile de sustinere a ramelor si tocurilor pentru sistemele de usi si ferestre cu tamplarie din PVC.

...

Detalii..

Profile metalice zincate

Ozel Steel Profil s.r.l. - productie Armatura pentru tamplarie PVCProfilele metalice zincate - profile Z, C, U - sunt elemente semistructurale folosite in constructii industriale sau civile - structuri metalice - ca rigle de fatada sau pane de acoperis pentru sustinerea panourilor termoizolante sau a tablei cutate.
Se pot executa orice dimensiuni pentru profilele Z, C, si U.

...

Detalii..

Structuri metalice panouri fotovoltaice

Ozel Steel Profil s.r.l. - productie structuri metalice zincate pentru parcuri de panouri solare Am promovat permanent, la toate nivelurile, conceptele de calitate si respect pentru mediul inconjurator. In 2011 am decis sa facem un nou pas in aceasta directie, cu un produs destinat producatorilor de energii regenerabile: structuri metalice pentru sustinerea panourilor fotovoltaice.

...

Detalii..

Noutati:

Ozel Steel Profil s.r.l. - Hale metalice pentru constructii

Noutati - Profile metali...

Putem executa si profile folosite in industria mobilei pentru producerea de mobilier de bi...

Detalii..

Ozel Steel Profil s.r.l. - Case pe structura metalica

Noutati - Case pe struct...

Casele din structura metalica sunt realizate din profile metalice zincate. Structura metal...

Detalii..

Ozel Steel Profil s.r.l. - Hale metalice pentru constructii

Noutati - Hale metalice ...

Sistemele de constructii bazate pe structuri metalice au capatat o raspandire mult dincolo...

Detalii..

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii, esti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii. Afla detalii aici.